Bestrijding

Ondanks alle inspanning op het preventieve vlak, is het optreden van overlast nooit uit te sluiten. Via aanlevering door leveranciers, of gewoon door een open deur, kunnen plaagdieren uw pand binnenkomen. En dan…?

Dan is het goed om te weten dat OBN ervaren en vakbekwame medewerkers heeft, die kritisch en volhardend gaan voor de oplossing van uw probleem. Uiteraard zal er worden getracht om met behulp van biociden en/of mechanische vallen de aanwezige populatie te verdelgen, maar er is meer mogelijk.

In het broodnodige samenspel tussen plaagdierbeheerser en opdrachtgever, zal de focus liggen op de te nemen maatregelen door plaagdierbeheerser en opdrachtgever.

Innovatief oplossingsgericht

OBN ontwikkelt oplossingen. Wij houden er niet van om aan een opdrachtgever te moeten melden dat we een situatie niet de baas kunnen. Uit deze grondhouding om naar oplossingen toe te werken, hebben we inmiddels een aantal aanvullende werkmethoden en materialen ontwikkeld, die het opsporen van de bron eenvoudiger maken en die de plaagdieren uit uw producten houden.Contact
Meer informatie of een afspraak met een van onze adviseurs? Klik dan hier