Servicedeskmedewerker (M/V) | Hasselt

OBN is een dienstverlenend bedrijf dat landelijk werkzaam is bij bedrijven en instellingen. Onze dienstverlening bestaat uit het analyseren, weren en bestrijden van plaagdieren.

Om onze servicedesk te versterken, zijn wij op zoek naar een communicatief vaardig en accurate

Servicedeskmedewerker (M/V) | Hasselt

Voor 20-25 uur

De functie

Als lid van onze servicedesk, ben jij verantwoordelijk voor het eerste klantcontact met (potentiële) opdrachtgevers. Je draagt zorg voor de communicatie van vragen en meldingen bij bestaande en potentiële relaties die bij OBN binnenkomen per telefoon, mail en chat. Je bent dagelijks bezig met het verwerken van meldingen en ondersteunt hierin actief de planning. Je vervangt de plantaken bij afwezigheid van onze servicemanager.

Daarnaast ondersteun je jouw collega’s van de servicedesk met alle voorkomende werkzaamheden

 

Wij zoeken…

Een kandidaat die gemotiveerd is en klantgericht werkt, zowel naar onze opdrachtgevers, als naar de collega’s in de buitendienst. Een kandidaat op MBO-niveau, met voor deze functie relevante administratieve ervaring. Iemand die als spin in het web organiseert, communicatief sterk is en resultaatgericht werkt.

 

Wij bieden o.a…

Een uitdagende parttime functie (20-25 uur) in een open organisatie met een collegiale sfeer. Hierbij mag je rekenen op een interne opleiding en een gedegen begeleiding op de door jou uit te voeren werkzaamheden. Verder ontvang je een voor de functie goed passend salaris.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze baan?

Je schriftelijke reactie met c.v. kunt je richten aan:

 

  • OBN Ongedierte Bestrijding Nederland BV
    t.a.v. de heer G. Geurtse
    Postbus 20
    8060 AA   HASSELT

 

  • Of mail je sollicitatie aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.